Att välja rätt skyddsutrustning

Storleken spelar roll! Låt oss guida dig till ett perfekt val av funktion och storlek. Vi ser till att du får bästa skydd, bästa funktion, rätt storlek och som dessutom är bekväm och snygg. Med flera decenniers erfarenhet av skyddsutrustning har vi på 4 Work specialiserat oss på trygghet, funktionalitet och inte minst hur du vill synas med ditt varumärke.

Vi strävar alltid efter att uppfylla dina önskemål och vårt motto är service med fast beslutsamhet att alltid hitta och erbjuda den bästa lösningen för just ditt företag.

Brett produktsortiment från ledande varumärken

Guardio – Fristads – Snickers

Hjälmar – Balaclavor- Knäskydd – flamskydd & mycket mer för vinter som sommar.

Erfarenhet är vår service

Vi är stolta över vårt långvariga samarbete med branschens bästa leverantörer och vi ser noggrant till att uppfylla höga standarder för arbetsriktlinjer, miljö, hållbarhet och kvalitet. Vårt mål är att överträffa våra kunders förväntningar och vi tar dina krav på allvar.

Vår kunskap och snabbhet har gett oss mycket beröm av kunderna och lett oss till att sticka ut på marknaden. För att säkerställa att vi alltid är i framkant investerar vi kontinuerligt i utbildning och utveckling av vår personal. Vi förstår vikten av att hålla oss uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna. Dessutom följer vi noggrant de krav som ställs på skyddsutrustning och säkra arbetsförhållanden för att säkerställa våra medarbetares och våra kunders säkerhet.

Besök oss

När du besöker någon av våra butiker kan du förvänta dig mer än bara en köpupplevelse. Våra butiksteam är här för att välkomna dig med värme och kompetens. Vi förstår att varje företag har sina unika behov och utmaningar. Därför är våra experter redo att erbjuda skräddarsydda förslag och lösningar som är anpassade till just din verksamhets specifika krav. Vi strävar efter att skapa en positiv och givande samarbetsrelation med dig och ditt företag.