Storleken spelar roll!

Jo, jag lovar, så är det.
Det finns massor att tänka på när man skall välja arbetskläder, för att kunna vara effektiv och även hålla sig skadefri och frisk.

Storleken är bara en av dessa faktorer som bör väga tungt vid val av kläder.
Kvalitet är en annan aspekt och då menar jag inte själva materialets kvalitet utan vad som är bäst anpassat för den typ av arbete som skall utföras.

Nästa sak att tänka på är att kolla upp vilka krav som ställs på vissa arbetsplatser eller vid specifika situationer. Även när på dagen det är mest fördelaktigt att prova ut skor är bra att tänka på. Vilka skor/kängor är bäst anpassade för att ta dig genom arbetsdagarna, både komfortabelt och säkert.

Varför är det exempelvis så viktigt att hålla sig torr och varken för varm eller kall under arbetsdagen?

Vill du ha svar på dessa frågor står vi gärna

till hands med svaren direkt i våra butiker.

En tradition av rätt arbetskläder – tryggt och snyggt

Vi som jobbar i butiken har lång erfarenhet av arbetskläder och går utbildningar hos våra leverantörer kontinuerligt. Allt för att hålla oss uppdaterade om nya kvaliteter och plagg med funktioner och specialanpassningar.

Att förebygga skador i form av förslitningar med mera är mycket lättare än att åtgärda problem eller skador som är ett faktum. Framförallt så är det mycket billigare för ett företag att ligga ”steget före” problemen.

Vi är ett fristående familjeägt företag med tre butiker (Järfälla, Sollentuna och Norrtälje) och kan därför supporta de flesta önskemål en kund kan ha. Alla yrkesgrupper t.ex. service, vård, kök, hantverk, grovarbetare, badvakter, butik, sälj med flera.

Inte bara tryggt utan även snyggt!

Vi har möjlighet att vara behjälpliga vid framtagande av logo-förslag. Vill man ha sin logga eller namn på kläderna så hjälper vi till med det på allt från 1 plagg till kontinuerliga volymer.

I Norrtälje har vi en av Sveriges mest välsorterade yrkesbutiker och försöker vara behjälpliga med att hålla lager på de produkter som våra kunder efterfrågar. Detta för att kunden skall kunna lägga sin tid på viktigare saker. T.ex fakturerbar tid på sin arbetsplats som genererar inkomster.

Ditt behov – Ditt varumärke – Vårt uppdrag

När det gäller presentreklam, pennor och gåvor såsom julklappar eller sommargåva har vi samarbete med de största och bästa (enligt oss) leverantörerna på marknaden.

Har jag missat nått så fixar vi säkert det också. Ingen kund är för liten, idag servar vi allt från enmansföretaget till stora industrier. Vi kan exempelvis special-sy plagg i extra stora storlekar, eller om man istället önskar extra korta eller långa byxor så fixar vi det.

Du kan alltid boka in ett förutsättningslöst möte, hos Er eller i vår butik för att diskutera hur vi kan stå till tjänst.

Service med stort S är vårt motto!

//Lena Schelin VD
4 Work Yrkeskläder Norrtälje AB