Tålig Overall i Organisk Bomull

Byxa Med Fokus på Komfort, Funktion och Hållbarhet

Robust & Tålig – Vår Bib Overall är tillverkad av 12 oz Dearborn Canvas, en tungviktare inom bomullsmaterial. Detta ger en slitstark overall som är redo att ta sig an de tuffaste arbetsdagarna.

Autentisk Finish – Välj mellan våra ’Faded’ versioner, pigmentfärgade för en tvättad men ändå mättad finish, eller våra sköljda versioner som erbjuder en mjukare känsla utan att tumma på hållbarheten.

Brun hängslearbetsbyxa

Funktionell Design – Inspirerad av verkliga arbetskläder, denna overall är inte bara snygg utan också praktisk. Med trippelsömnadsdetaljer, verktygsfickor och en hammarslinga, är den lika användbar som den är stilig.

Detaljer som Gör Skillnad – Förutom dess funktionella egenskaper, är vår Bib Overall också en modeikon. Med en lös passform och en vävd Square Label på bröstfickan, visar den upp Carhartts känsla för stil och kvalitet.

Perfekt Passform – Bib Overall är designad för att passa alla kroppsformer. Och med 100% bomull i Dearborn Canvas, kan du förvänta dig komfort hela dagen.

Upplev den ultimata kombinationen av hållbarhet, funktionalitet och stil med Bib Overall från Carhartt. Oavsett om du är på arbetsplatsen eller ute på stan, kommer denna overall att göra intryck.