Skaljacka Stretch 4881 GLS

Den Ultimata Arbetsjackan för Alla Årstider!

Slitstark & Hållbar – Tillverkad av robust ripstop-material med 4-vägsstretch, denna jacka är designad för att hålla. Dessutom, med 91% återvunnen polyester, gör du ett miljövänligt val när du väljer denna jacka.

Vatten- & Vindtät – Med en vattenpelare på 10.000 mm och tejpade sömmar, kommer denna jacka att hålla dig torr i alla väder. Vindtät och med andasfunktion, den är perfekt för både blåsiga och fuktiga dagar.

För Alla Säsonger – Kombinera denna arbetsjacka med ett isolerande mellanlager för att hålla dig varm och bekväm året runt. Oavsett årstid, är Skaljacka Stretch 4881 GLS ditt bästa val.

Svart arbetsjacka med stretch.

Stil & Funktion – I en elegant mörk marinblå färg, erbjuder denna jacka inte bara skydd utan också stil. Med funktioner som avtagbar huva, fleecefodrad krage, vattenavvisande dragkedjor och mörkgrå reflexdetaljer, är denna jacka lika praktisk som den är snygg.

Förvaring & Komfort – Med flera fickor, inklusive bröstfickor, framfickor och en innerficka, har du gott om utrymme för dina tillhörigheter. Förböjda ärmar och reglerbara ärmslut garanterar komfort hela dagen.

Miljövänlig & Certifierad – Med OEKO-TEX®-certifiering kan du vara säker på att du bär en produkt som är fri från skadliga ämnen.

Upplev den bästa kombinationen av funktionalitet, komfort och hållbarhet med Skaljacka Stretch 4881 GLS från Fristads. Oavsett ditt yrke eller dina fritidsaktiviteter, är detta den perfekta jackan för dig. Beställ din idag och känn skillnaden!