Servicebyxa Stretch FP49 Herr-Dam

Byxa Med Fokus på Komfort, Funktion och Hållbarhet

Miljövänlig & Bekväm – Vår senaste servicebyxa är tillverkad av återvunnen polyester, vilket gör den till ett hållbart val. Med en skön stretch och en blandning av 57% bomull, 40% återvunnen polyester och 3% PU, kan du röra dig fritt och bekvämt hela dagen.

Funktionell Design – Med smarta fickor både fram, bak och på benet, har du alltid plats för dina viktigaste verktyg och tillhörigheter. Oavsett om det är en penna, anteckningsblock eller telefon, finns det en ficka för det.

Servicebyxa svart för både dam och herr.

Passar Alla – Denna byxa är inte bara för hantverkare. Den är den perfekta servicebyxan och passar utmärkt för säljare, butikspersonal och de som jobbar med lättare transporter. Dessutom fungerar den utmärkt som en profilbyxa för ditt företag.

För Alla Former & Storlekar – På Texstar förstår vi att alla är unika. Därför erbjuder vi flera storlekar och skärningar för både kvinnor och män. Oavsett din kroppsform, har vi en byxa som passar dig perfekt.

Klassiska Färger – Vår grundkollektion kommer i fem tydliga färger: vit, röd, blå, grå och svart. Oavsett din stil eller ditt företags profil, har vi en färg som matchar.

Upplev skillnaden med vår servicebyxa och upptäck ”The Texstar Way”.

Texstar – Hybrid WorkwearTM. Där tradition möter innovation.