Hantverkarbyxa Chelsea Evolution

Evolutionen av Arbetskomfort

Material av Högsta Kvalitet – Tillverkad med en kombination av 94% Polyamid och 6% Elastan, erbjuder dessa byxor en lättvikt och hållbarhet som är svår att överträffa. Med förstärkningar av 100% Polyamid och en sekundär blandning av bomull och polyester, kan du förvänta dig en byxa som står emot tidens tand.

Miljövänlig & Säker – Med OEKO-TEX®-godkänt material och som en bluesign®-godkänd produkt, kan du vara säker på att du bär en byxa som är både skonsam mot din hud och planeten.

Ultimat Rörlighet – Med fyrvägsstretch, kommer dessa byxor att följa varje rörelse, vilket ger dig den flexibilitet du behöver för att utföra ditt arbete effektivt.

Hantverkarbyxa från Helly Hansen - frilagd.

För Hantverkaren – Dubbelbottnade Cordura®-hängfickor med verktygshankar i nylon och en extra bitsficka med dragkedja säkerställer att du alltid har dina verktyg nära till hands. Plus, en ytterficka på vänster sida med en pålitlig YKK®-dragkedja för dina värdefulla föremål.

Designad för Komfort – Med ett format midjeband för ökad komfort och en bred bälteskanal bak för extra stabilitet och styrka, är dessa byxor lika bekväma som de är funktionella.

Lätt att Sköta – När arbetsdagen är över, kasta bara in dem i maskinen med ljummet vatten. Inget behov av strykning eller kemtvätt!

Upplev den verkliga evolutionen av arbetskläder med Chelsea Evolution BRZ Hantverksbyxa från Helly Hansen. En perfekt kombination av stil, komfort och funktionalitet.