Växel 010/199 35 30
Öppettider Se respektive butik
E-postadress info@4work.se

Våra Tjänster

  • Hem
  • Tjänster
4WORK

Skyddskläder

På 4 Work gör vi allt för att tillmötesgå dina önskemål och har alltid ambitionen att vara så lyhörda som möjligt för att erbjuda den bästa lösningen. Vi lyssnar alltså på er, och vi rekommenderar er att lyssna på oss. Med flera decenniers erfarenhet och kunskap i branschen vet vi knepen för att du ska få ut så mycket som möjligt av dina arbetskläder.

Vi samarbetar med de bästa leverantörerna på marknaden och ser till att de följer våra höga krav när det kommer till miljö, kvalitet och självklart arbetsförhållanden.

Vår kunskap är det absolut viktigaste vi har och vi ser till att följa alla utbildningskrav genom våra trogna leverantörer och ser till att all vår personal genomför löpande utbildningar. Oavsett vilken av våra butiker eller personal du vänder dig till kan du förvänta dig ett förslag helt skräddarsytt efter dina behov.

Vi vill att du som arbetare ska gå igenom arbetsdagen på ett så behagligt sätt som möjligt. Faktumet att många av våra kunder befinner sig utomhus under sitt arbete gäller det för oss som leverantör att identifiera de utmaningar som de olika väderförhållanden ställer dig inför. Är det en varm sommardag ute ska du inte behöva drypa av svett, och ligger temperaturen under nollstrecket ser vi till att du inte fryser. Självklart tål kläderna även det slit och hårda tag som arbetsdagen bjuder på.

Bli företagskund
4WORK

Lagerhållning & service

Vår service till våra kunder är något som genomsyrar hela 4 Work’s verksamhet, och vi ser alltid till att våra kunder är nöjda och belåtna, oavsett om det innebär att vi får hitta lösningar på problem vi aldrig stött på. Ställer du en fråga till oss som vi är osäkra på, ser vi till att samtlig personal blir utbildad på just det som din fråga gällde.

Du som kund ska aldrig behöva stå tomhänt eller väntandes när du behöver påfyllning av arbetskläder eller skor. Vi ser till att alltid ha hyllorna fyllda och att du kan hämta upp dina kläder närhelst det passar dig under arbetstid.

Vi tror på att den bästa lösningen, kanske inte alltid är den dyraste. Kostnadseffektiva lösningar är de enda lösningarna vi erbjuder. Vi går omfattande igenom era behov och ser till att minska antalet olyckor på arbetsplatserna, vilket i sin tur gör att du och ditt företag sparar både pengar och viktig arbetskraft. När såg du till exempel till att gummit i arbetsskorna är rätt för de underlag och temperaturer du och dina arbetare står inför under arbetsdagen?

Bli företagskund
4WORK

Profilering

När vi människor ska köpa en vara eller tjänst väljer vi ofta det alternativet som vi har någon sorts anknytning till eller känner igen. Oavsett hur fokuserad man är på priset, så går man ofta på det som känns säkert och tryggt.

Att ha företagsloggan tryckt på arbetskläderna är för oss en självklarhet. Det inger ett förtroende och trygghet hos era kunder, och påvisar den professionalitet som genomsyrar er verksamhet. Det är ett utmärkt sätt att exponera ert varumärke, och ett billigt sätt att marknadsföra företaget och se till att era kunder kommer tillbaka igen, och igen, och igen.

Oavsett material ser vi alltid till att din logotyp trycks på rätt sätt, för att både se bäst ut och också hålla längst. Vi använder alltid giftfria färger vid tryck och ser till att vi trycker kläderna med den absolut bästa trycktekniken för just det plagget.

Bli företagskund

Bli företagskund Idag

Säkra upp ett heltäckande lager av arbetskläder till dina anställda och oroa dig aldrig igen. Vi tar hand om hela processen.