Om Carhartt

I över 130 år har Carhartt levererat kvalitetskläder och respekterat hårt arbetande människor. De är kända för robusta konstruktioner, innovativ design och exceptionella standarder för kvalitet, hållbarhet och komfort.

Carhartts arbetskläder erbjuder flera kännetecken som bland annat sina trippelsydda huvudsömmar och generösa arbetsfunktionella fickor. Carhartt är stolta över att tjäna och skydda en mängd olika arbetare i många branscher & dessutom friluftsentusiaster.

Välkommen in i butiken

Besök någon av 4 Work´s butiker för att se och prova vårt populära utbud av Carhartt storsäljare i kombination med heta nyheter.

Norrtälje Kungens kurva/Sätra Sollentuna Järfälla

Är du på jakt efter något speciellt från Carhartt så klicka nedan för att söka direkt från Carhartts stora utbud. Självklart ordnar vi med allt det praktiska som leverans, profilering när du väl hittat det du söker.

Gå till Carhartt

Klicka igen på knappen (nytt fönster öppnas) men återgå sedan till detta formulär när du hittat det du sökte och ange artikelnummer och beskriv kortfattat vad du är ute efter, så tar vi därefter kontakt med dig för antal, storlekar, färg, eventuell profilering med mer.